Direct la continutul paginii »

Energo Com SAEnergo Com Bucuresti beneficiaza de 20 ani de experienta in productia și furnizarea de accesorii pentru cabluri electrice de joasa si medie tensiune, realizand accesorii pentru toate tipurile si sectiunile de cabluri: HIU, PVC, XLPE, PE, HEPR, torsadate, cu doua ecrane, etc cu tensiuni cuprinse intre 1...36 kV.

Produse oferite:
- Terminale si mansoane pentru joasa tensiune (HIU, PVC, PE, XLPE)
- Mansoane si terminale pentru medie tensiune (HIU, PVC, PE, XLPE) pana la 36 kV
- Terminale si mansoane de 20 si 33 kV folosite la distributia energiei electrice prin cablu produsa de instalatiile eoliene, fotovoltaice etc.
- Mansoane de legatura de 1, 6, 10, 15 si 20 kV termocontractibile pentru cabluri: cu izolaţie din PE tip A2YS(r)Y, cabluri cu izolaţie XLPE tip N(A)2XS2Y, N(A)2XS(F)2Y, N(A)2XS(FL)2Y, YHAKXS, cabluri aeriene torsadate TA2X(FL)2Y, cabluri ENEL, cabluri trifazate universale UA2XE2Y, EXCEL, cabluri italiene cu izolaţie HEPR tip (A)RG7H1R(X), etc.
- Mansoane de tranzitie (mixte) intre cabluri cu izolatie extrudata si cabluri cu izolatie din hartie impregnata cu ulei pentru 1, 6, 10, 15 si 20 kV realizate numai cu tuburi termocontractabile sau cu benzi autocompactizante si tuburi;
- Terminale speciale montate la rece, care se pot monta atat la interior, cat si la exterior, neperforabile, de 10 si 20 și 33 kV;
- Capete terminale de interior si exterior pentru cabluri cabluri cu izolatie PVC tip (A)CYEAbY, (A)CYSEAbY, cabluri cu izolatie XLPE tip (A)2XSEYAbY, 2XSEYAbY N(A)2XSE2Y, N(A)2XS(F)2Y, cabluri trifazate universale tip UA2XE2Y, EXCEL, cabluri italiene cu izoalatie HEPR tip RG7H1R, cabluri cu izolatie din HIU tip AOSB, NAHKBA, etc.
- Capete terminale A2XS(FL)2Y, de interior si exterior si mansoane pentru cabluri tip A2XS(FL)2Y, cu bariera longitudinala si transversala la penetrarea apei, dar si cu doua ecrane, unul din tub de Aluminiu si unul din sarme de Cupru care se leaga separat la pămant cu armaturi speciale;
- Capete terminale de interior si exterior si mansoane pentru cabluri torsadate, cu sau fara purtator de otel, tip TA2X(FL)2Y cu bariera longitudinala si transversala la penetrarea apei si ecran din tub de Aluminiu;
- Terminale de interior si exterior termocontractabile pentru cabluri cu ecran de sarme din cupru pana la 20,8/36(42) kV;
- Papuci si conectoare din aluminium sau cupru pentru cabluri de energie si conductoare electrice;
- Cleme de legatura electrica LEPC 25 la 240 mm2 pentru linii electrice aeriene;
Acesoriile de cabluri sunt testate conform normelor germane DIN VDE 0278, EN IEC 61442, HD 629.1 S 2 si EN 50393.


ENERGO COM. S.A. mai oferă:

Livrare la sediul clientului sau la locul de montaj prin curier rapid (maxim 24 de ore)
Termen de garantie: 36 luni
Plata prin transfer bancar, CEC, BO
Instruire si autorizare electricieni manșonari.
Servicii: LABORATOR DE INCERCARI ACREDITAT DE RENAR pentru:
- Teste de tip pentru cabluri de energie electrica pana la 20,8/36(42) kV, accesorii de cabluri, izolatoare, echipamente electrice.
- Teste de tip pentru cleme si armaturi pentru LEA si Statii electrice.
- Teste de tip pentru conectoare (mufe) si papuci pentru conductoare si cabluri de energie electrica.
- Incercari la ceata salina pentru izolatoare compozite, terminale de exterior de cabluri si material diverse.
- Incercari la umiditate salina pentru terminalele de interior ale cablurilor de energie electrica.
- Incercari neelectrice pentru izolatiile si mantalele cablurilor electrice.
- Teste de tensiune alternativa, tensiune continua, impuls de trasnet, descarcari partiale, capacitate si Tan δ, ceata salina, umiditate, cicluri termice pentru accesorii de cabluri si clemelor de legatura pentru linii electrice aeriene si pentru mfe si papuci.
- Teste pentru materiale: rezistivitate de volum, rigiditate dielectrica, constanta dielectrica, Tan δ, resistenta la tracking, etc, etc.

Sistemele si aparatele de masurare de inalta tensiune sunt etalonate in conformitate cu IEC 60060-2 si procedurile DKD Germania si Institutul National de Metrologie – INM Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Energo Com SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Energo Com SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Energo Com SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.