Direct la continutul paginii »

Modern Group SRLModern Group Srl este o companie care se ocupa cu importul sistemelor de umbrire impecabile pentru terase, baruri, restaurante, ferestre, balcoane.

Produse si servicii:
- copertine solare, sisteme de umbrire, marchize, basculante, pergole, extensibile, copertine basculante, copertine extensibile.

Modern Group este intr-o colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sisteme de umbrire pe piata Italiana numita TendaMaggi Srl, datorita acestui fapt langa noi veti gasi o gama larga de produse de cea mai buna calitate la preturi foarte avantajoase.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Modern Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Modern Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Modern Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.119