Direct la continutul paginii »

Vasa Proiect SRLProiectele realizate de catre echipele noastre de ingineri si arhitecti raspund cerintelor si asteptarilor clientilor, asigura exigentele stabilite prin standarde si norme, ofera constructorilor toate informatiile necesare executiei intr-un timp scurt si cu costuri rationale.

Firma noastra pune mare accent pe oameni, ei reprezentand practic valoarea noastra. Iata de ce, am inteles ca numai printr-un proces de formare continua putem ramane competitivi pe piata de proiectare, in conditiile abordarii unor lucrari din ce in ce mai complexe si a unei concurente din ce in ce mai acerbe.

Avem o experienta bogata in proiectarea de blocuri de locuinte, hale industriale cu structura metalica/beton prefabricat, sedii de firme, show-room-uri, supermarket-uri, depozite industriale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vasa Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

29.401