Direct la continutul paginii »

Highplan SRLDezvoltarea infrastructurii companiei, incepand cu crearea si diversificarea propriei oferte de servicii si continuand cu atragerea celor mai buni specialisti locali din domeniul constructiilor, a fost realizat exclusiv prin autofinantare.

Highplan este o companie cu sediul in Timisoara, ce a fost infiintata ca societate cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc.

Astazi, potofoliu companiei are o structura echilibrata, incluzand practic toate tipurile de proiecte de structura capabile sa acopere intreg spectrul de solicitari venite din partea clientilor si antreprenorilor.

Diversificarea progresiva a gamei de servicii de proiectare si de consultanta in concordanta cu asteptarile clientilor si adaptarea lor la tendintele cererii au reprezentat elemente de strategie, care au avut, de asemenea, o contributie importanta la accelerarea dezvoltarii afacerii si totodata satisfactia clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Highplan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Highplan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Highplan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.789Produse

    1. 2