Direct la continutul paginii »

Devon Energy SRLDevon Energy S.R.L. este o companie din Iaşi înfiinţată în anul 2010 şi are ca scop promovarea şi comercializarea de sisteme nepoluante producatoare de energie. Societatea noastră importa panouri si accesorii solare direct de la fabrica Oventrop din Germania, companie infiintata in anul 1851.

Totodata, furnizam sisteme solare oferite de mari producatori precum Ariston sau Bramac. Produsele pot fi vizionate la adresa www.devonenergy.ro.

Având în vedere tendinţa mondială de utilizare a energiei obţinute din surse nepoluante (soare, apă, vânt), considerăm oportună dezvoltarea zonală a unei afaceri puternice bazate pe distribuţia de sisteme nepoluante producătoare de energie.

De asemenea, se ştie faptul că utilizarea excesivă a combustibililor fosili este una dintre cauzele principale ale efectului de seră care a dus la încălzirea globală. În vederea dezvoltării afacerii pe plan local, S.C. Devon Energy S.R.L. intenţionează să încheie noi parteneriate cu producători sau importatori de panouri solare, panouri fotovoltaice, instalaţii eoliene, pompe de căldură sau alte sisteme.

Devon Energy S.R.L. dispune de personal specializat în vânzări şi consultanţă. De asemenea, montajul sistemelor solare este realizat de o echipă specializată.

Prin departamentul de producţie, executăm lucrări la comanda (firme luminoase, coşuri metalice de gunoi, banci, fier forjat, bannere, panouri etc.) şi avem experienţa necesară pentru a amenaja şi mobila parcuri de joacă pentru copii.

Echipamentele pentru dotarea spatiilor de joaca pentru copii sunt furnizate de producatori interni si externi. Afacerea noastră se bazează pe lucrări şi servicii de calitate, punând accent pe profesionalism şi corectitudine.

Suntem mereu deschişi faţă de clienţii şi de partenerii noştri. Seriozitatea ne recomandă!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Devon Energy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Devon Energy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Devon Energy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Devon Energy SRL


34.649Produse

    1. 2