Direct la continutul paginii »

X-Tiles - Digital Master SRLDecoreaza-ti baia si bucataria cu imaginea dorita. Inlocuieste faianta traditionala cu arta digitala imprimata pe material compozit impermeabil si stabil UV. Totul in mai putin de 3 ore. Scapa de adeziv, de taierea placilor ceramice si de chitul pentru rosturi.

X-Tiles este o marcă a Digital Master SRL, prima companie specializată în decorațiuni interioare digitale, care propune substituirea elementelor tradiționale de amenajare (rigips, faianță) cu print-uri digitale de calitate, realizate pe un material PVC compozit, rezistent la apă și ignifug.

Oferim servicii de:

 • Montare (numai în București): 50 EUR + TVA per produs
 • Realizarea unei imagini la cererea clientului (DTP - 3 ore): 90 EUR + TVA
 • Dacă vrei să ne trimiți o imagine aleasă de tine, aceasta trebuie să fie în format bitmap, de cel puțin 4 MB.
 • Oferim reduceri substanțiale pentru proiecte mari.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale X-Tiles - Digital Master SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre X-Tiles - Digital Master SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii X-Tiles - Digital Master SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
X-Tiles - Digital Master SRL


32.972Produse

  1. 2