Direct la continutul paginii »

Industria Manufacturiera Imar SRLAvem placerea de a ne prezenta ca o companie Italo - Romana cu o traditie si o esperienta de mai bine de 30 de ani in industria de textile.

INDUSTRIA MANUFACTURIERA IMAR SRL si-a orientat activitatea catre productia proprii aparute sub brandul AD MAIORA (deja inregistrat in toata Europa) cu sediul central in Oradea , Bihor Romania.

Obiectul de activitate:

1-Creare

2-In domeniul productiei - confectionarea de produse de imbracaminte pentru adulti .

3- In domeniul comertului - comercializarea de produselor textile Ad Maiora atat in spatii proprii cat in spatii inchiriate sau ale clientilor sale.

4- Activitate de Import export
Fundata de creativitate Italiana si de harnicia de Romania , Industria Manufacturiera Imar Srl va invita sa solicitati catalogul nostru si oferta noastra de pret.

Calitatea care ne deosebeste pe noi si pretul foarte competitiv ne face partenerul ideal pentru comerciantii cu amanuntul care doresc sa ofere clientilor lor un produs nou , proaspat si la moda , care nu are nimic de a face cu producerea de calitate scazuta din tarile indepartate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Industria Manufacturiera Imar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Industria Manufacturiera Imar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Industria Manufacturiera Imar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.745Produse

    1. 2

Site-uri web