Direct la continutul paginii »

Ies Italia Espresso System SRLIESCAFFE a fost dezvoltată din dorinţa de a oferi soluţii complete de servire a cafelei şi a băuturilor calde pornind de la o politica transparentă şi axată pe o calitate maximă a serviciilor la înălţimea parteneriatelor sale.

Pe lângă o gamă completă de produse Lavazza şi espresoarele adiacente, distribuim mobilier specific acestor produse, prin parteneriatul nostru exclusiv pentru zona de Est Europa, cu celebra companie BALTOM VENDING FURNITURE (www.baltom.com), accesorii şi consumabile atât pentru persoane juridice cât şi pentru persoane fizice.

Persoane fizice - propunem soluţii optime pentru prepararea cafelei şi a celorlalte băuturi calde în mediul relaxant al propriei case.

Persoane juridice - birouri - oferim soluţia profesională şi elegantă pentru servirea băuturilor calde în mediul business.
Persoane juridice - distribuitori - punem la dispoziţie know-how-ul nostru pentru a vă oferi o soluţie viabilă în iniţierea unei noi afaceri şi oferim suportul fizic, gama de produse şi accesorii complete a mărcii LAVAZZA ESPRESSO POINT şi LAVAZAA BLUE pentru dezvoltarea acesteia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ies Italia Espresso System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ies Italia Espresso System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ies Italia Espresso System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.230