Direct la continutul paginii »

Grekis Inox Technic SRLGrekis Inox Technic ofera solutii integrate cu specializare si fiabilitate de ultima generatie in industria vinului, berii, uleiului (vinificatoare,tancuri de fermentare,stabilizatoare,tancuri stocare, buncare receptie struguri, pasarele inaltate din otel inoxidabil,scari, snecuri, elemente de racire prin imersie cu randament excelent, instalare usoara si o mare varietate de marimi).


Grekis Inox Technic este o companie de incredere,moderna,care a jucat un rol important in dezvoltarea tehnologiilor si echipamentului pentru industria alimentare in ultimii 30 de ani.


Orientandu-ne dupa necesitatile reale ale clientilor,oferim solutii specializate cu posibilitate de dezvoltare in viitor. Personalul nostrum special instruit, investitiile noastre in utilaje de inalta tehnologie,cerfificarea EN: ISO 9001:2000 de la TUV Management Germania, cerfificarea CE,planificarea si indeplinirea cu atentie a fiecarui proiect si asistenta post-vanzare a clientilor sunt cateva dintre motivele pentru care GREKIS INOX TECHNIC  este liderul constructiilor din otel inoxidabil si al industriei echipamentelor.


Scopul nostru este sa continuam sa oferim experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor in cooperarea cu clientii nostril, prin participarea la expozitii comerciale internationale si dorinta noastra de a dezvolta idei inovatoare si avansate care sa asigure Solutia optima la nevoile create de cerinta tehnologiei si pietelor in continuua schimbare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grekis Inox Technic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Grekis Inox Technic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grekis Inox Technic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.612