Direct la continutul paginii »

Colorip Protect SRLInfiintata la inceputul anului 2009, ColoriP este un producator de vopsele industriale de calitate superioara pentru structuri metalice si pardoseli.


Firma si-a inceput activitatea ca reprezentant al companiei franceze Derivery in Romania si este in curs de implementare a intregii linii tehnologice a producatorului francez la fabrica din Giurgiu.


Se estimeaza implementarea liniei de productie complete intr-un termen de maxim 18 luni, ColoriP avand o activitate de productie in dezvoltare la momentul actual.


Vopselele pe care le oferim clientilor nostri sunt destinate echipamentelor metalice si pardoselilor industriale. Principala caracteristica a produselor noastre este calitatea inalta si specializarea pentru conditii de exploatare speciale a echipamentelor industriale vopsite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Colorip Protect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Colorip Protect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Colorip Protect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.450