Direct la continutul paginii »

Metagalax SRL      Obiectul de activitate a firmei infiintata in anul 1991, conform COD CAEN 2562 operatiuni de mecanica generala, consta din prelucrarea materialelor metalice prin aschiere, confectii metalice. Recent s-a pus in functiune o masina de debitat table oxi-gaz / plasma CNC, care se preteaza la grosimi intre 0,6 - 300 mm si formate de 2000 x 6000.
      Executam produse metalice: piese, semifabricate, subansamble, produse finite, unicate si in serie mica, cu destinatia pe piata inerna si pentru export.


     Retospectiva produselor elaborate /anul de febricatie:
           - malaxor var / 1994
           - masina de taiat marmura / 1996
           - fierestrau panglica pentru busteni / 1998
           - agregat pentru alipit scandura / 2000
           - masina de fabricat tigle / 2002
           - freza (grapa verticala pentru agricultura) in curs de elaborare


      In ultima perioada ponderea productiei au reprezentat utilajele de cariera ( ciururi, instalatii de spalare si sortare, sasiuri, jgheaburi de evacuare, tranportoare cu banda, concasoare,  granulatoare, etc.)
      Dupa implementarea sistemului de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000, clientul si calitatea concureaza pentru primul loc.
      Dechiderea pentru asimilarea de noi tehnologii, modernizare, retehnologizare, orientare ecologica, largirea pietei de desfacere sunt dezideratele actuale si de viitor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metagalax SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Metagalax SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metagalax SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.860