Direct la continutul paginii »

Foton 2000 Self SRL     Firma “FOTON 2000 SELF” srl este infiintata din anul 1990, avand ca obiect de activitate  productia  de masini si echipamente in domeniul materialelor de constructii, cercetarea si studiul comportamentului materialelor neconventionale precum si cercetarea in domeniul studiilor pentru fizica Pamantului.


     Compania isi desfasoara activitatea cu specialisti din diverse domenii si utilizeaza echipamente performante si tehnologii novatoare.


     Sectia de Masini si Echipamente asambleaza si comercializeaza in prezent mai multe  tipuri de instalatii pentru producerea B.C.U. (beton celular usor), cerute in tara si la export. Aceste instalatii permit obtinerea unui material cu caracteristici apreciate si cu anumite proprietati ce confera avantaje importante, ceea ce a determinat formarea unei piete bine dezvoltate. (fotonbcu.ro)


     Echipa de cercetare a miscarilor seismice, alcatuita din ingineri si fizicieni, a pus la punct un sistem de avertizare seismica (SAS), sistem ce mai functioneaza in numai 4 locuri in lume:Japonia, Statele Unite, Mexic si Taiwan. (fotonsas.ro)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Foton 2000 Self SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Foton 2000 Self SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Foton 2000 Self SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.