Direct la continutul paginii »

Robo Trading SRLSuntem o firma cu capital integral romanesc.

Existam ca firma inca din 1992 dar dupa o reconfigurare severa inceputa inca in 2002 incercam o relansare a productie fundamentata pe principii si produse noi.

Activam in special in domeniul proiectarii si executarii de produse industriale, dar nu numai, cum ar fi: matrite si stante pentru ambutisat , matrite de injectie mase plastice, matrite turnare sub presiune, matrite de  termoformare, diferite dispozitive de automatizari si mecanizari in procesele de productie, dispozitive de control, diverse proiecte la tema beneficiarului..De asemenea executa prelucrari prin aschiere pe masini cu comanda numerica(CNC-uri), indoiri teava rotunda diverse materiale, de diferite diamete si grosimi ale peretelui.

Toate aceste activitati sunt sustinute de un colectiv de ingineri  de diferite specializari, la cel mai inalta nivel, care reusesc in cel mai scurt timp sa satisfaca pretentiile clientilor nostrii in conditii tehnice deosebite.

Executia fizica se face in general pe masini CNC de ultima generatie si dupa tehnologii moderne la un pret ce nu suporta concurenta.

De asemenea,executam evaluari de intreprinderi (Epert evaluator ANEVAR) ,evaluari de imobiliare, mijloace fixe mobile,bunuri mobile, etc., in scopul vinderii, cumpararii, tranzactionarii (aflarii valorii de piata), lichidarii, etc., precum si evaluari periodice a terenurilor si cladiriilor din patrimoniul intreprinderilor in scopul micsorarii impozitului datorat.

Persoana de contact :        ing.Bogdan RoataContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Robo Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Robo Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Robo Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.899Produse

    1. 2