Direct la continutul paginii »

Fresh-Fruits Distribution SRLOferim clientilor nostri toata gama de fructe si legume proaspete (peste 450 articole) de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productie locala, cat si din import, la cele mai bune preturi ale zilei.

Partenerii nostri sunt in principal din domeniul HORECA - hoteluri , restaurante , catering , fresh baruri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fresh-Fruits Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fresh-Fruits Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fresh-Fruits Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Fresh-Fruits Distribution SRL


38.300Produse

    1. 2