Direct la continutul paginii »

Formatie Nunta - Orchestra Simona Tone - Muzica Pentru Nunta TaOrchestra-Taraful Simona Tone vine in intampinare noului sezon wedding cu un spectacol artistic fara concurenta pe piata autohtona.

Orchestra poate sustine programul integral al unei nunti cu o interpretare si tinuta la un inalt nivel artistic.

Orchestra Simona Tone abordeaza un concept deosebit pentru fiecare eveniment in parte. Misiunea noastra principala este crearea unui show desavarsit pentru fiecare eveniment in parte.

Cu o experienta foarte bogata si cu o atitudine artistica impecabila, Orchestra noastra garanteaza reusita evenimentului dvs!. Conceptul nostru muzical este perfect adaptat cerintelor unui astfel de eveniment.

Orchestra este perfect adaptata peformatul fiecarui eveniment in parte, reusind de fiecare data sa cream O ATMOSFERA UNICA SI SA UMPLEM RINGUL DE DANS!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Formatie Nunta - Orchestra Simona Tone - Muzica Pentru Nunta Ta se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Formatie Nunta - Orchestra Simona Tone - Muzica Pentru Nunta Ta in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Formatie Nunta - Orchestra Simona Tone - Muzica Pentru Nunta Ta, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.