Direct la continutul paginii »

Olimpic Gym SRLInfiintat in 2007, Clubul Olimpic Gym este printre cluburile din Bucuresti ce ofera o multitudine de servicii in aceeasi locatie. Lansat sub sloganul "Reda energie corpului tau!", acesta ofera servicii de intretinere corporala, relaxare si sport, aerobic, fitness, masaj, imapchetari, anetrenamente personale, refelxoterapie, drenaj limfatic, preturi mici.

Olimpic Gym este cel mai bine descris ca fiind complexul ce pastreaza echilibrul intre fitness, sanatate si buna stare. Suntem devodati in a oferi clientilor nostri calitate si complexitate serviciilor destinate imbunatatirii conditiei fizice si a starii generale de bine si la preturi mici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Olimpic Gym SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Olimpic Gym SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Olimpic Gym SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Olimpic Gym SRL


21.813Produse

    1. 2