Direct la continutul paginii »

Jessy Star SRLMulti cred ca este suficient sa ai aparatura profesionala ca sa poti obtine rezultate impecabile. In realitate, este ceva mai complicat. Un fotograf si un cameraman nu are numai aparatura necesara, dar si cunostinte despre tehnica, compozitie si procesarea acestora dupa eveniment. Aparent pare simplu, insa fotografia si filmarea este arta si trebuie privita si asumata ca atare.

O echipa tanara si dinamica, bine pregatita profesional si dornica de progres si afirmare alaturi de Dumneavoastra Fotografie si Filmari nunti, botezuri, evenimente. Aranjamente. DJ.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jessy Star SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Jessy Star SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jessy Star SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

21.372