Direct la continutul paginii »

Fm Style SRLFirma a fost infiintata in 2006 si avea ca obiectiv distributia de saltele, colaborand strict cu societati comerciale.

Venind in sprijinul consumatorului final am deschis un nou punct de lucru situat in Calea Sagului, nr.82 B, Timisoara, unde comercializam saltele,somiere, pilote si perne.

In prezent suntem foarte bine pregatiti pe parte de consiliere in alegerea saltelei potrivite in functie de nevoile clientului.

Respectam clientii FM STYLE, datorita lor firma noastra s-a dezvoltat in acesti ani, pentru acest lucu le multumim.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fm Style SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fm Style SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fm Style SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Fm Style SRL


18.050Produse

    1. 2