Direct la continutul paginii »

Ascens Filigran SRLSC ASCENS FILIGRAN SRL este una dintre cele mai cunoscute firme de securizarea documentelor si garantarea autenticitatii produselor din Romania.

Datorita calitatii produselor, promptitudinii livrarii si garantiei acordate, ASCENS FILIGRAN a castigat ca si clienti mai mult de jumatate din Birourile Notarilor Publici, Executori Judecatoresti, Camere de Comert, Primarii, Traducatori Autorizati, Agentii de Turism, Agentii Imobiliare, Avocati, Consilieri Juridici, Societati Comerciale, etc.

In incercarea de a atinge standardele vest europene in securizarea documentelor si pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor sai, ASCENS FILIGRAN si-a extins gama de produse.

Astfel in 2004 ASCENS FILIGRAN a introdus in Romania HARTIA CU FILIGRAN PERSONALIZAT produs foarte folosit si apreciat in Occident.

Sistemul de imprimare a hârtiei cu filigran ofera un spectru larg de aplicaatii oricând este necesara protejarea continutului articolului de papetarie împotriva falsificarii, sau evidentierea importantei şi a valorii sale. Utilizarea hârtiei cu filigran va asigura prestigiul, individualitatea, elementele propii de design, precum şi protectia.

In 2005 ASCENS FILIGRAN si-a extins gama de produse cu HOLOGRAMELE PERSONALIZATE care ofera un grad ridicat de securizare documentelor si produselor dumneavoastra.

Hologramele personalizate ASCENS, un produs grafic cu un efect visual deosebit sunt apreciate de numeroase firme, fiind folosite pe produse si documentel susceptibile de a fi contrafacute.

Produse comercializate: aparate timbru sec, hartie cu filigran, holograme personalizate, hartie cu fire vizibile la UV, autocolant timbru sec, timbre notariale, sigiliu ceara, aparat de arhivat 2 in 1 perforator si capsator, marcaje invizibile, stampile, carti de vizita, mape personalizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ascens Filigran SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ascens Filigran SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ascens Filigran SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Ascens Filigran SRL


24.372