Direct la continutul paginii »

Electrogeneral Componente SRLre ca domeniu principal de activitate distributia de componente electronice, materiale electrice si de automatizare.

Deoarece gama de produse pe care o putem oferi este foarte mare si mai dureaza pana cand toate produsele vor fi introduse pe site va rugam sa ne contactati pentru cereri de oferte.

Statie de lipit RDS80, 80W Ersa:
completa, Ersa Reglare temperatură digitală, din butoane Tip element încălzire ceramic Tensiune alimentare staţie: 230 V AC Putere staţie:105 W Putere ciocan de lipit:80.

Dispozitiv protectie radiatii telefoane Bio Pro Cell Chip:
O tehnologie cu acţiune dublă, proiectat pentru a ajuta în combaterea unuia dintre cele mai mari probleme cauzatoare de stres din viaţa cotidianăContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electrogeneral Componente SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electrogeneral Componente SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electrogeneral Componente SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.011