Direct la continutul paginii »

Trigame SRLTrigame SRL va ofera o bogata colectie de jocuri, atat pentru PC, cat si pentru alte platforme. Accesati acum oferta noastra de jocuri si nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

 

Plata produselor achizitionate de la magazinul nostru se poate face astfel:

* Prin ramburs (curier).

* Plata prin ramburs (curier sau posta romana):

* Se elibereaza factura fiscala sau bon de casa

* Livrare prin curierat 24-48 ore (inainte de livrarea coletului veti fi contactat telefonic de catre curier pentru stabilirea orei de livrare).

* Clientul plateste contravaloarea comenzii (suma mentionata pe factura sau bon de casa) curierului. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trigame SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trigame SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trigame SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

122.517