Direct la continutul paginii »

Prakt Solution SRLExistam datorita clientilor nostrii si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a le întelege si satisface cerintele; ne respectam întotdeaua promisiunile fata de clienti.

Tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei, dinamismului, deschiderii fata de noutati, grijii fata de client.

Vanzari, inchirieri si service la grupuri electrogene, generator de curent monofazat, trifazat, de sudura si grup electrogen de curent electric (avarie) cu carcasa de insonorizare si panou de automatizare cu puteri de la 2 kVA la 2000 kVA.

O mare varietate de motopompe diesel si pe benzina, pentru ape curate, ape murdare si ape reziduale cu debite de pina la 250 mc/ora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prakt Solution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prakt Solution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prakt Solution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.