Direct la continutul paginii »

Romanian Business IT SRLCu o experienta de aproape 10 ani pe piata de IT&C din Romania, incepand cu 2011 Romanian Business IT este membra a NTT Company Group.

Astfel, devenim parte a unui conglomerat ce desfasoara activitati in domenii diverse, cum ar fi cel medical, servicii si echipamente industriale si import.

Membri ai NTT Company Group: Vibrotest, Implant Romania, Optimview, SPM Instrument Romania, Neurelec Romania, Fixturlaser Romania, Sterlab Romania si Romanian Business IT.

Pentru a asigura prezenta on-line a partenerilor nostri, am infiintat divizia Optimview. Aceasta divizie are atributii in conceperea si realizarea de website-uri si printinguri (afise, pliante etc.) pentru definirea imaginii unei companii sau pentru promovarea unui eveniment.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romanian Business IT SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romanian Business IT SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romanian Business IT SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.