Direct la continutul paginii »

Limex Lead SRLLimexlead.ro este unul dintre cele mai dinamice si competitive magazine online pentru produse electrocasnice , produse de ingrijire personala, produse pentru copii, produse de bricolaj si de uz casnic din Romania.

Gamele noastre de produse acopera intregul segment de branduri bine cunoscute la nivel global si in interiorul pietei interne de specialitate.

Acest magazin este activ din anul 2011 si este gestionat de o echipa foarte experimentata in acest domeniu oferind servicii de consultanta de inalta calitate tehnica si comerciala pentru a ajuta clientii nostri in luarea deciziei de achizitie.

Ceea ce ne diferentiaza fata de concurenta este rapiditatea la livrare, amabilitatea cu care ne tratam clientii si consultanta acordata . Deasemeni unul din punctele noastre forte sunt campaniile promotionale care sunt ajustate la solicitarile utilizatorilor finali sustinute de catre serviciile logistice prompte .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Limex Lead SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Limex Lead SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Limex Lead SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Limex Lead SRL


18.102