Direct la continutul paginii »

MEGATECH Trading & Consulting SRLMEGATECH Trading & Consulting este importator OMRON Japonia pentru Romania si unul dintre cei mai importanti furnizori specializati in oferirea de echipamente de inalta tehnicitate, solutii si servicii in domeniul automatizarilor industriale. Asiguram servicii de consultanta, proiectare, executie, programare, instalare si service, pe tot teritoriul Romaniei, la cele mai inalte standarde, fiind acreditati ISO 9001 de catre TUV Thuringen Germania.

De-a lungul timpului, ne-am diversificat activitatea, oferind produse si servicii de cea mai inalta calitate, la preturi cat mai competitive, clientilor nostri din tara si strainatate, din diferite ramuri industriale si nu numai.

Adaptandu-ne mereu dorintelor clientilor nostri si situatiei economice de pe piata am reusit sa satisfacem cerintele cat mai multor beneficiari si sa marim baza noastra de clienti de la un an la altul, in acest moment acestia ajungand la ordinul miilor.

Printre referinte se numara cele mai importante societati si regii nationale si multinationale din domenii ca imbuteliere, ambalare, panificatie, industrie alimentara, agricultura, farmaceutica, textila, mase plastice si cauciuc, celuloza si hartie, sticla si ceramica, petrochimie, siderurgie, energetica, constructii de masini, transporturi, materiale de constructie, electronica si electrotehnica, industria extractiva, publicitate, medicina etc.

Oferim:

Automate programabile / Convertizoare de frecventa / Senzori de proximitate/ Senzori de nivel/ Senzori fotoelectrici/' Encodere/ Contactoare/ Terminale programabile/ Surse de tensiune in comutatie/ Intrerupatoare industriale/ Regulatoare de temperatura /Relee de timp industriale/ Numaratoare digitale/ Relee industriale/ Invertoare/ Servoactionari/ Procesoare.

Servicii:

  • Consultanta gratuita pentru modernizarea liniilor de productie, a utilajelor si pentru inlocuirea componentelor si echipamentelor defectelor cu echivalente OMRON.
  • Proiectarea instalatiilor de automatizare la cerere.
  • Programarea echipamentelor integrate in aplicatiile solicitate.
  • Instalarea si punerea in functiune a echipamentelor livrate.
  • Service in perioada de garantie si postgarantie pentru toate produsele OMRON. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MEGATECH Trading & Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre MEGATECH Trading & Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MEGATECH Trading & Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.