Direct la continutul paginii »

Cicom SRL  Pe strada sau pe plaja, la cumparaturi sau la mare, inghetata reuseste sa ne incante simturile oriunde am, fi cu gustul delicios si consistenta cremoasa.

Fructe sau cappuccino, vanilie sau cacao si glazurata in ciocolata, sunt tot atatea arome diferite care vin sa accentueze insusirile hranitoare ale componentelor naturale din lapte, atat de caracteristice inghetatei.

Ulterior marfurile vandute s-au diversificat, trecandu-se la vanzarea engros de produse congelate (carne de pui, peste) si produse refrigerate ( salamuri, carnati, branza, cascaval si lactate).

Pentru o mai buna deservire a clientilor in afara vanzarilor engros din depozit, s-a infiintat serviciul de distributie la magazine pe baza comenzilor primite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cicom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cicom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cicom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.753