Direct la continutul paginii »

Cepema SRLLa returnarea autovehiculului, in cazul intarzierii anuntate de pana la o ora fata de data si ora mentionate in contract nu se percep taxe suplimentare. Locatorul isi rezerva dreptul de a percepe un tarif suplimentar dupa modul de calcul urmator : pentru o intarziere anuntata intre 1-3 ore, se percepe un tarif suplimentar corespunzator unei jumatati de zile de inchiriere la tariful de lista; pentru o intarziere anuntata mai mare de 3 ore se percepe un tarif suplimentar egal cu contravaloarea unei zile de inchiriere la tariful de lista. Prin tariful de lista se intelege tariful pentru o zi de inchiriere corespunzator autovehiculului inchiriat. Intarzierea anuntata nu poate sa depaseasca 24 de ore de la termenul mentionat in contract.

Clientul trebuie sa citeasca si sa confirme prezentele conditii de inchiriere prin semnarea contractului . Clientul trebuie sa fie de acord cu toate clauzele acestui contract. Locatorul isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea sau prelungirea.
Clientul trebuie sa aiba 21 de ani impliniti, sa fie posesorul unui permis de conducere national sau international valabil si cu o vechime de cel putin 1 an, sa prezinte un act de indentitate valid. Locatorul va face copii dupa permisul de conducere si actul de identitate a fiecarui sofer mentionat in contract.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cepema SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cepema SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cepema SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.435