Direct la continutul paginii »

Thyssenkrupp Bilstein Compa SAPentru piaţa de piese schimb, cu o gama de 2.600 de tipuri, Bilstein oferă amortizoare şi kit-uri de suspensie pentru autoturisme, vehicule de teren şi utilitare .

1996 a fost anul naşterii firmei mixte româno-germane ThyssenKrupp Bilstein Compa S.A., cu sediul în Sibiu.

Bilstein aducea tehnologia de vârf şi o îndelungată experienţă în fabricaţia de amortizoare, fiind binecunoscută în Europa ca furnizor de prim montaj pentru mărci prestigioase de autoturisme: Mercedes, Jaguar, Porsche, Ferrari.

ThyssenKrupp Bilstein Compa livrează acum amortizoare pentru prim montaj către cei mai prestigioşi constructori de autoturisme din Europa, Mercedes, Jaguar, BMW.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Thyssenkrupp Bilstein Compa SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Thyssenkrupp Bilstein Compa SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Thyssenkrupp Bilstein Compa SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.279