Direct la continutul paginii »

Mefin SAMEFIN este construita pe o suprafata de 104.000mp. in orasul Sinaia, Romania, nu departe de Bucuresti si Brasov, cele doua orase mari unde sunt localizati cei mai importanti clienti autohtoni ai MEFIN.

In octombrie 2004, MEFIN a fost certificat TS16949, standard de calitate specific industriei auto.

MEFIN este reprezentat pe pietele internationale nu doar prin produsele si serviciile de inalta calitate, dar si ca un membru al celor mai importante asociatii profesionale internationale si a principalelor camere de comert bilaterale ale partenerilor straini.

MEFIN S.A. este un producator de sisteme de injectie diesel de talie mondiala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mefin SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mefin SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mefin SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.737