Direct la continutul paginii »

Cigierre SRLSC CIGIERRE produce sisteme complete de racire si schimbatoare de caldura: radiatoare pentru racire apa, radiatoare de ulei, radiatoare aer aer ( intercooler), radiatoare combinate, realizate din aluminiu si cupru, in constructie brazata destinate aplicatiilor din domeniile: agricultura, constructii, echipamente industriale si auto.

Societatea CIGIERRE SRL Brasov infiintata in 2006 cu capital strain italian are ca obiect de activitate producerea si comercializarea pe piata externa si interna a radiatoarelor de cupru si aluminiu pentru autovehicule , utilaje agricole si diverse aplicatii.

Radiatoarele executate in cadrul societatii sunt din cupru, in constructie clasica, cu bazine, racorduri, stuturi si siateme de fixare de diverse dimensiuni si grosimi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cigierre SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cigierre SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cigierre SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.952