Direct la continutul paginii »

Eurodinamic SRLInfiintata in 1991, cu capital privat romanesc S.C Ingcomion Srl Craiova se ocupa cu comercializarea de piese pentru tractoare si masini agicole, distributia de tractoare si utilaje, service.

Seriozitatea si profesionalismul specialistilor nostri a atras un numar important de firme producatoare romanesti si straine cu care pastram o colaborare stransa pentru a satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Transportul tractoarelor respectiv utilajelor se asigura de catre firmele noastre pana la unul din punctele noastre de lucru din Craiova sau Breasta.

La cererea clientului oferin transport pana la domiciliu.

SOLO: motosape,drujbe,atomizoare
-PRONAR: remorci ,tractoare
-MECANICA CEAHLAU PIATRA NEAMT :masini agricole
-TEHNOFAVORIT BONTIDA
-IMUM MEDGIDIAContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurodinamic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurodinamic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurodinamic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.044