Direct la continutul paginii »

Umbrela de Amenzi SRL-DNe adresam pensoanelor juridice care doresc sa externalizeze servicii precum:
-Evidenta Gestiunii Deseurilor - este o reglementare legala si o obligatie care revine agentilor economici;
-Securitate si Sanatate in Munca si Situatii de Urgenta - protectia muncii in conformitate cu legea 319/2006 a securitatii si sanatatii in munca;
-Medicina Muncii - asistenţa medicală impusa de legislaţia muncii;
-Administrare Personal(inclusiv servicii de Salarizare) - in baza Codului Muncii modificat si completat cu Legea nr. 40/2011 si HG 500/2011 privind registrul general de evidenta al salariatilor.

De asemenea intocmim si dosare pentru Autorizatii de Mediu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Umbrela de Amenzi SRL-D se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Umbrela de Amenzi SRL-D in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Umbrela de Amenzi SRL-D, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Umbrela de Amenzi SRL-D


14.325