Direct la continutul paginii »

Star Clean DetailStar Clean Detail este firma care va pune la dispozitie servicii de curatare tapiterie auto, detailing auto interior si curatare canapele si fotolii. Star Clean Detail beneficiaza de personal calificat, special instruit pentru a realiza o curatenie profesionala.

Produsele de care dispune firma sunt de cea mai buna calitate, acestea fiind benefice pentru orice tip de suprafata. Preturile sunt gandite astfel incat sa fie accesibile pentru orice buzunar. Star Clean Detail se adreseaza doar persoanelor care doresc aceste servicii in Bucuresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Star Clean Detail se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Star Clean Detail in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Star Clean Detail, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Star Clean Detail


13.845