Direct la continutul paginii »

Clean Solution SRLFirma Clean Solution va pune la dispozitie serviciul de curatenie birouri, curatenie la domiciliu, spalare canapele, fotolii, precum si curatare mocheta.

Clean Solution ofera aceste servicii la o calitate superioara, beneficiind de toate solutiile, echipamentele si materialele necesare pentru a efectua o curatenie profesionala.

Angajati sunt pregatiti sa faca fata cerintelor dumneavoastra, indeplinind eficient sarcinile intr-un timp relativ scurt. Un mediu curat si igienizat reprezinta un factor important pentru sanatatea dumneavoastra si a celor dragi. Clean Solution se angajeaza sa va ofere un astfel de mediu la preturi economice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clean Solution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Clean Solution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clean Solution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Clean Solution SRL


13.828