Direct la continutul paginii »

Camp Medica SRLCamp Medica este primul producator roman de teste rapide pentru diagnostic in vitro.

Camp Medica are implementat si certificat standardul de producator ISO 13485:2004, conform certifcatului nr 56 din August 2009.

SeeNow este marca testelor rapide produse de catre CampMedica, care sunt inregistrate la Ministerul Sanatatii, avand certificatele de inregistrare ale dispozitivelor medicale nr. RO IVD 113 215 si RO IVD 113 295.

Gama  de produse "SeeNow"  cuprinde teste rapide de screening pentru: bolile infectioase, bolile cu transmitere sexuala, pentru markerii tumorali si markerii cardiaci, teste rapide pentru depistarea sarcinii, a fertilitatii, teste toxicologice pentru depistarea drogurilor in urina, teste de parazitologie.

Aceste produse prezinta o acuratete sporita, un mod simplu de utilizare si un timp de raspuns rapid si, de asemenea un cost relativ mic.. Aceasta gama de produse (teste rapide pentru diagnostic in vitro) se adreseaza spitalelor, clinicilor medicale, laboratoarelor de analize si cabinetelor medicale individuale (medicilor de familie).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Camp Medica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Camp Medica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Camp Medica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max