Direct la continutul paginii »

Diacena Medical SRLDiacena Medical este o companie privata tanara pe piata aparaturii medicale din Romania, activitatea noastra fiind concretizata in import, comercializare si service pentru:

DOTARI COMPLETE SPITALE, CLINICI PRIVATE, CABINETE MEDICALE INDIVIDUALE, DOTARI AMBULANTE SI AUTOSPECIALE PENTRU INTERVENTII MEDICALE DE URGENTA.

ambulanta A.  ECHIPAMENTE PENTRU DOTAREA MIJLOACELOR DE INTERVENTIE PENTRU ASISTENTA MEDICALA DE URGENTA PRESPITALICEASCA, PRIMUL AJUTOR SI TRANSPORT SANITAR:

1. Echipamente pentru manevrarea, imobilizarea si transportul pacientului
2. Aparatura / echipamente pentru resuscitare – respiratie
3. Aparatura monitorizare-defibrilare-evaluare–administrare medicamente/solutii
4. Materiale sanitare
Dusseldorf

B.  APARATURA SI ECHIPAMENTE SPECIFICE:

- aparatura si echipamente pentru diverse specialitati medicale: oftalmologie, ORL, cardiologie, ATI, obstetrica-ginecologie, etc.;
- aparatura pentru diagnosticare, tratament, interventii;
- aparatura si echipamente pentru sali de operatie;
- instrumentar medical;
- echipamente pentru sterilizare;
- mobilier medical.

Suntem promotorii si in acelasi timp adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate  pe incredere si stima reciproca, criterii benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.

Dorim sa fim partenerii dumneavoastra in realizarea actului medical de calitate, punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale performante, la preturi accesibile. In acest sens sprijinul nostru dorim sa fie: consultanta privind solutia de dotare adaptata nevoilor proprii a cabinetelor in functie de specialitatea medicala, respectare termenelor de livrare asumate, instruirea privind utilizarea cat mai optima a echipamentului medical achizitionat, suport tehnic asigurat de personalul nostru cu experienta in domeniu, asigurarea intretinerii periodice a aparatelor furnizate si interventia in service intr-un timp optim. Avem convingerea ca in acest mod atat clientii cat si partenerii nostrii – producatori de echipamente si dispozitive medicale – pot fi siguri ca impreuna cu Diacena Medical au o reprezentare profesionala si de incredere, capabila sa intampine si sa satisfaca cerintele si nevoile lor.

Diacena Medical este distribuitor si partener al mai multor firme producatoare de echipamente si aparatura medicala din Europa – Italia, Germania, Franta, Polonia, Anglia, cat si din Statele Unite si Asia. Activitatile de import al companiei sunt in prezent concentrate pe largirea portofoliului de furnizori in scopul de a diversifica oferta de echipamente medicale si a oferi o arie cat mai larga de produse. Toti furnizorii nostri au implementate standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marcaj si atestare CE in conformitate cu cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarile legale din Romania.

Cheia succesului pentru Diacena Medical este profesionalismul, cunoasterea pietei, credibilitatea si nu in ultimul rand experienta tehnica.

Echipa Diacena MedicalContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diacena Medical SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Diacena Medical SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diacena Medical SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Diacena Medical SRL


33.735