Direct la continutul paginii »

Nutridiab Medical SRLNutridiab Medical isi doreste sa vina in intampinarea nevoilor de ingrijire a persoanelor cu diabet, participand astfel la imbunatatirea calitatii vietii acestora si la preventia aparitiei complicatiilor diabetice specifice, cu axare speciala pe piciorul diabetic. Am inceput cu ideea abordarii profesionale a acestei afectiuni, care este diagnosticata, din pacate, la tot mai multe persoane pe plan mondial si care necesita ingrijire integrata permanenta.

Aducem pe piata romaneasca produsele inovatoare ale unor companii cu traditie in crearea  produselor dietetice, incaltaminte si sosete, dispozitive materiale sanitare destinate persoanelor cu obezitate si diabet.

Pe langa produsele de o calitate deosebita pentru ingrijirea persoanelor cu diabet, oferim si articole medicale in care va asteptam sa descoperiti informatii si recomandari medicale care sa va completeze cunostintele referitoare la afectiunea dumneavoastra si care sa va ajute sa traiti o viata mai buna cu diabet.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nutridiab Medical SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nutridiab Medical SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nutridiab Medical SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.