Direct la continutul paginii »

Profiteam Solutions SRLDe la inceputul anului 2008 Profiteam Solutions , furnizeaza o gama larga de echipamente si consumabile necesare intretinerii curateniei si a igienei in zonele industriale, horeca, spatii institutionale, clinici medicale, sali fitness, cladiri de birouri, parcuri industriale sau stadioane.

Fie ca vorbim despre dotari pentru toalete (uscatoare de mani cu senzor, uscatoare de par hoteliere, dozatoare sapun lichid, dispensere hartie igienica, dispensere hartie prosop, suporti hartie industriala, armaturi sanitare cu senzor sau temporizare), cosuri de gunoi stradale cu scrumiera sau pubele, utilaje pentru curatenie (masini de curatat pardoseli, aspiratoare profesionale, monodiscuri, carucioare de curatenie), sau consumabile pentru curatenie si igiena (role de hartie igienica industriala, prosoape de hartie pliate, detergenti profesionali si sapunuri lichide), toate sunt supuse periodic unei analize exigente a specialistilor nostri in scopul de a asigura servicii si produse competitive.

In prezent beneficiaza de produsele si serviciile Profiteam Solutions, firme de referinta care activeaza in domeniul hotelier, medical, birouri, retail, cleaning, firme de constructii si producatori industriali din intreaga tara.

Filosofia organizatiei noastre se bazeaza pe construirea pe termen lung a unei relatii solide de parteneriat cu clientii nostri: noi nu oferim produse, oferim solutii complete adaptate si optimizate.

Sintem importatori ai marcilor de hartie: WEPPA (Germania) , LUCCART (Italia) , PAPERGROUP (Italia) , produselor de ingijire a mainilor(creme de curatat si creme de protectie a mainilor) : NETTUNO (Italia), uscatoare de maini si dispensere VIALLI (Turcia) si distribuitori ai marcilor de detergenti profesionali ASEVI-PONS (Spania), INNOVENG    (Ungaria) , TENZI (Polonia) , PERSIL, SILAN, PUR si multe alte marci de produse, echipamente si consumabile necesare intretinerii curateniei si a igienei.

Multumim pentru increderea dumneavoastra.

Echipa ProfiTeam.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Profiteam Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Profiteam Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Profiteam Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.