Direct la continutul paginii »

Adimarleg SRL 

Dezvoltand o afacere de familie, cu traditie istorica, firma noastra JAZBAR INTERNATIONAL se afla în elita producatorilor de instrumente chirurgicale, instrumente dentare, instrumente veterinare, inclusiv instrumente pentru saloane de coafura si saloane de frumusete - tuns, manichiura, pedichiura-, avand relatii cu clienti de prestigiu din intreaga lume.

JAZBAR INTERNATIONAL se mandreste cu faptul ca are dotarea tehnica necesara pentru un proces tehnologic complet

Pentru a putea oferi servicii cu un grad ridicat de calitate am implementat Sistemul de Management al Calitatii cum ar fi cGMP / QSR aprobat de FDA (SUA), CE aprobat prin MDA (Marea Britanie). ISO 9002 si EN46001. De asemenea, produsele noastre sunt realizate din otel inoxidabil, care a fost ales pentru durabilitatea si rezistenta sa. Toate produsele îndeplinesc atat standardele ASTM, cat si celelelalte standarde medicale europene.

Dorim sa colaboram pe termen lung cu dumneavoastra in vederea comercializarii produselor noastre.

Persoana de contact: Abdul Basit

 

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adimarleg SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Adimarleg SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adimarleg SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Adimarleg SRL


32.941