Direct la continutul paginii »

BLISS ART DESIGN SRLMagazin amenajari interioare Bucuresti, prezentare si vanzare parchet laminat la cel mai mic pret de pe piata, parchet lemn masiv pentru interior si exterior, orice model si culoare pe comanda, parchet triplustratificat, gresie si faianta modele unicat in Romania, marmura, granit, piatra decorativa, tapet, mocheta, profile decorative pentru interior si fatade, lavabile decorative (stucco veneziano), corpuri de iluminat, mobilier si obiecte sanitare de lux.

Oferim consultanta gratuita in alegerea materialelor, servicii complete in constructii si amenajari interioare si exterioare.

In fiecare luna avem oferte speciale la gamele de parchet laminat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BLISS ART DESIGN SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre BLISS ART DESIGN SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BLISS ART DESIGN SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
BLISS ART DESIGN SRL


16.343Produse

    1. 2