Direct la continutul paginii »

Becheanu, Olac MediereBecheanu Olac este o societate civila profesionala de mediere avizata de catre Consiliul de Mediere din Romania. Suntem specializati in medierea conflictelor de dreptul familiei, conflicte profesionale si de drept succesoral.

Medierea este in prezent recunoscuta ca solutia cea mai rapida si mai accesibila din punct de vedere financiar de rezolvare a unei dispute. Solutia traditionala – apelarea la instanta de judecata – poate necesita costuri mari, este deseori stresanta pentru ca sunt necesare luni sau chiar ani pentru finalizarea procesului si nu exista garantii in obtinerea unui rezultat favorabil. De aceea, partile intre care exista un conflict apeleaza la instanta de judecata doar ca un ultim resort.

La mediere se poate apela indiferent dacă exista sau nu un proces pe rolul instantelor. Daca exista un proces pe rol, partile pot apela la mediere indiferent de stadiul procesual (fond, apel sau recurs). De altfel, multe cazuri sunt acum directionate catre mediere chiar de catre judecatori.

Solutia la care se ajunge prin mediere se consemneaza într-un document numit Acord de Mediere si care poate fi investit cu formula executorie.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Becheanu, Olac Mediere se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Becheanu, Olac Mediere in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Becheanu, Olac Mediere, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Becheanu, Olac Mediere


35.311Produse

    1. 2