Direct la continutul paginii »

Kiwi Media Production SRL (KMP) Furnizam servicii lingvistice (traducere si interpretariat) si servicii de presa si comunicare. Traduceri, sub brandul KMP Translations si servicii de content, servicii media, copywriting. Lucram cu clienti din Romania, Germania, Suedia, Israel, Coreea de Sud etc. Imbinam creativitatea cu precizia, incercand sa ne adaptam cu succes domeniului din care provine fiecare client.

 
 SERVICIUL DVS. DE TRADUCERE
 
 Daca ati ajuns aici, atunci sunteti deja convins ca nu “google translate” e solutia pentru o traducere de calitate, pentru ca un instrument automat de traducere nu poate suplini subtilitatile unei limbi si nici nu va poate raspunde intrebarilor. Serviciul de traduceri KMP Translations functioneaza nu doar ca o interfata intre client si traducator, ci ofera valoare adaugata prin faptul ca ne adaptam rapid cerintelor, comunicam permanent cu clientii si ajustam, la nevoie, bugetele in functie de bugetele clientilor nostri. Nu in ultimul rand, verificam “la sange” lucrarile, pentru a evita chiar si cele mai nesemnificative greseli.
 
 
TRADUCERI/PERECHI DE LIMBI
 
 Numar perechi de limbi: 42. Sunteti in cautarea unui traducator englez-roman? Asiguram servicii de traducere in limba romana pentru texte din domenii diverse, de la tehnic la juridic. Furnizam traduceri din engleza in romana, traduceri din franceza in romana, traduceri germana-romana, traduceri franceza-romana, traduceri italiana-romana, traduceri spaniola-romana. Daca sunteti in cautarea unui traducator online, va putem trimite textul sau textele traduse pe e-mail, fara a fi nevoie sa va deplasati. Pe langa experienta traducatorilor nostri, pentru fiecare domeniu, utilizam dictionar traduceri specializat: tehnic, juridic, economic etc. Furnizam, de asemenea, traduceri romana-engleza, romana-franceza, traduceri romana-germana, traduceri romana-italiana, traduceri romana-spaniola,
 
 Pe langa cele cinci limbi, asiguram traduceri in si din alte limbi, mai putin utilizate, de la suedeza la ucraineana si de la slovena la araba. Puteti consulta a lista completa a perechilor de limbi si descrierea fluxului de lucru pe website-ul nostru.
 
In Bucuresti, asiguram si traduceri autorizate, traduceri legalizate la notar si apostila,de la Haga, necesara in anumite situatii.
 
 
TRADUCERI/ POLITICA DE PRETURI
 
In Romania traducerile au preturi mai scazute, uneori mult mai scazute, in comparatie cu ale tari ale Uniunii Europene. In orice caz, nu exista preturi standard. Tarifele difera in functie de limba, domeniu, volum (numar de pagini/cuvinte) si dead-line.
 
Preturile noastre incep de la 25 RON/ pagina de 2000 de semne, spatii incluse (cuantificate in word, la textul tradus). In functie de numarul de pagini, acordam reduceri care va pot aduce economii la bugetul de proiect.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kiwi Media Production SRL (KMP) se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Kiwi Media Production SRL (KMP) in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kiwi Media Production SRL (KMP), care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Kiwi Media Production SRL (KMP)


32.064Produse

    1. 2