Direct la continutul paginii »

Asigura.ro - Netrisk Broker de Asigurare SRLAcum: cel mai ieftin RCA prin intermediul portalului de asigurari asigura.ro. Avem cele mai bune oferte de la toate societatile de asigurari din Romania iar livrarea pentru orice tip de asigurare RCA achizitionata este gratuita.

Netrisk este cel mai mare broker independent de asigurari on-line din Ungaria, distribuind produse de asigurari generale: asigurari auto - asigurarea obligatorie RCA, asigurari auto – asigurare CASCO, asigurari casa si asigurari calatorie.

Obiectivul companiei este sa devina etalonul calitatii pe piata serviciilor de intermediere online a asigurarilor pentru aceasta dezvoltand una dintre cele mai perfomante website-uri, asigura.ro. Website-ul are un design modern si atractiv in linie cu ultimele tendinte din comertul online, precum si o serie de functionalitati tehnice care sa ofere clientilor o experienta personalizata, cat mai usoara si cat mai simpla. Totodata colaboram cu cei mai importanti asiguratori de pe piata pentru a oferi clientilor servicii complete.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Asigura.ro - Netrisk Broker de Asigurare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Asigura.ro - Netrisk Broker de Asigurare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Asigura.ro - Netrisk Broker de Asigurare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Asigura.ro - Netrisk Broker de Asigurare SRL


32.628Site-uri web