Direct la continutul paginii »

Bax Global Ag SRLBAX GLOBAL AG este o companie dinamica, responsabila, atenta la realitatea economica romaneasca, atribute in baza carora construim strategia de comunicare, care are in vedere informarea constanta in timp real a tuturor partenerilor nostri.


Scopul companiei noastre este, in mod evident, crearea premiselor pentru ca pozitionarea unui brand sa fie un succes, perceptia clientilor sa fie aceea de partener bine intentionat si cu disponibilitate.

Programul "RABLA" pentru website-uri se adreseaza persoanelor / societatilor care detin un website si doresc o schimbare de look si de strategie de marketing, raportata la evolutia mediului de afaceri al momentului.


In cadrul acestui program, va vom oferi o reducere intre 20-40%, in functie de complexitatea website-ului vechi, dupa o expertiza a programatorilor nostrii.

Website-uri
Administrare web
Aplicatii Windows, WEB
Consultanta IT
Logo Design
Web HostingContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bax Global Ag SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bax Global Ag SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bax Global Ag SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.455