Direct la continutul paginii »

Ipv International SRLCu 2 ani de experienta in domeniu, IPVHOST.RO integreaza un colectiv tanar si cu experienta in domeniul IT. Echipa creata de noi este pregatita pentru orice provocare, datorita acestui lucru serverele noastre sunt foarte stabile si beneficeaza constant de toate update-urile necesare pentru a oferi sigurnata datelor.

• Echipa IPVHOST.RO va pune un mare accent pe supportul oferit clientiilor si incercarea de a intelege problemele si de a oferii solutii in cel mai scurt timp
posibil.


Gazduirea se face pe servere cu sisteme de operare LINUX, serverele sunt protejate de virusi, spre deosebire de serverele de WINDOWS care sunt mai vulnerabile la virusi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ipv International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ipv International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ipv International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.373