Direct la continutul paginii »

ComercCompania noastră are patru ani de experiență in design complex si performanță de linii de producție pellet, brichete, role si matrici, uscatori tambur, granulatoare, tocatoare, masini de brichetare.

Aventura noastra pe piața romanească a început in 2003 prin rularea producției proprii de granulă in Gheorgheni. Dupa doi ani, am văndut compania si ne-am ocupat de proiectarea și executarea de linii complete pentru producerea de biocombustibil. Noi cooperam cu cei mai buni producatori de mașini și echipamente pentru prelucrarea biomasei și de gestionare a deseurilor de lemn.

Suntem reprezentanții exclusivi a respectivelor companii de pe piața romanească. Ani de experienţa in industrie si cunoștintele noastre acumulate in producție și cunoastere a pieței romănesti specifice ne-a permis de a crea echipa perfecta, care ofera servicii profesionale pentru clienţii noştri.

Va invitam la coolabolareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Comerc se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Comerc in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Comerc, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Comerc


37.068