Direct la continutul paginii »

WEST EYE HOSPITALInaugurat in 2010, WEST EYE HOSPITAL este primul spital privat de oftalmologie din Romania. Este cel de-al cincilea spital din lantul WEST EYE HOSPITAL GROUP, reprezentat la nivel mondial de cinci centre în Turcia si doua in Irak. WEST EYE HOSPITAL este primul spital din Romania in care salile de operatii sunt dotate cu sistemul de circulatie a aerului HEPA si care foloseste tratamentul cu Laser Excimer si cel cu Laser personalizat iLASIK (unic in tara noastra).

Echipa WEST EYE HOSPITAL este formata numai din medici de exceptie, cu o experienta profesionala vasta si o dorinta extraordinara de a ridica standardele in domeniul oftalmologiei. Nivelul excelent de profesionalism, aparatura de ultima generatie, au determinat peste 30 000 de pacienti sa opteze pentru acest centru medical de la deshidere pana astazi. WEST EYE HOSPITAL detine doua sali de operatie, o sala Laser Excimer - INTRALASE, cinci cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si cinci rezerve pentru pacienti.

Este un centru medical dotat cu aparatura de ultima generatie unde se pot realiza toate tipurile de investigatii, tratamente si operatii pentru problemele oftalmologice, accesibile tuturor.

WEST EYE HOSPITAL inseamna in primul rand "Grija", grija pentru sanatatea noastra, a familiei si a celor dragi. Orice clinica oftalmologica poate oferi servicii medicale, noi insa va oferim sanatatea ochilor dumneavoastra!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale WEST EYE HOSPITAL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre WEST EYE HOSPITAL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii WEST EYE HOSPITAL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
WEST EYE HOSPITAL


18.080