Direct la continutul paginii »

Prodestet SRLFirma Prodestet si-a inceput activitatea din dorinta de a oferi clientilor produse inovatoare si de o cat mai buna calitate. In produsele noastre veti gasi bunul gust, eficienta, dar si satisfactia.

Acestea sunt deopotriva si valorile pe care firma noastra incearca sa le cultive.

Suntem distribuitori pentru produsele de igiena orala Fuchs, fabricate in Germania. Fuchs inseamna idei noi, produse noi, design nou. T

oate acestea au creat o gama diversificata de articole ce raspund nevoilor cotidiene in materie de igiena orala pentru consumatorul obisnuit, dar si pentru cabinetele stomatologice. Fuchs - produse unice pentru clienti deosebiti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prodestet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prodestet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prodestet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Prodestet SRL


20.007Produse

    1. 2