Direct la continutul paginii »

Sistem electronic cu bonuri de ordine

Sistem electronic cu bonuri de ordine

„@ANDAN electron” este un sistem electronic modern folosit în întreaga lume fiind recomandat în special instituţiilor publice sau private care desfaşoară activităţi specifice de relaţii cu publicul.


Sistemul eficientizează timpul de care dispune atât persoana care beneficiază de serviciile institutiei careia i se adresează, cât şi operatorul de la ghişeu, într-o atmosferă armonioasă şi degajată în care cetaţeanul este tratat cu respect şi beneficiază de servicii de calitate, operativitate şi promptitudine.

Sistemul oferit - sistem de gestionare a fluxurilor de persoane - reprezintă soluţia ideală pentru rezolvarea unora dintre cele mai importante şi des întalnite probleme în activitatea de relaţii cu publicul, respectiv aglomeraţia, ineficienţa şi lipsa de operativitate în ceea ce priveste primirea/oferirea de servicii.


Astfel, prin introducerea „@ANDAN electron”, persoanele care solicită serviciile instituţiei careia se adresează, au posibilitatea de a-şi gestiona mai bine timpul şi energia. În acelasi timp, se produce o decongestionare a activităţii funcţionarului de la ghişeu, fapt ce conduce la o crestere a randamentului activităţii sale.

Sistemul de gestionare a fluxurilor de persoane, ofera posibilitatea monitorizarii serviciilor si activitatilor, de a salva si furniza rapoarte, date statistice, cu privire la fluxul de persoane, pe servicii, functionari, ghisee, la anumite ore din zi, zile ale saptamanii,zile din luna, varfuri de afluenta;

Monitorizarea se realizeaza prin intermediul unui software de management. Aceasta se poate efectua atat din unitatea principala a sistemului, cat si prin unul sau mai multe calculatoare conectate pe baza de IP si parola;

Totodata, sistemul oferit are un design foarte modern, ocupa un spatiu restrans, functioneaza şi în regim wireless (fara cabluri), si necesita un consum foarte redus de energie electrica, fara a avea nevoie de alte resurse suplimentare.


Sistemul propriu-zis este alcatuit din urmatoarele componente :

1 unitate principala cu afisaj digital si touch-screen sau buton de comanda ;

2 afisaj electronic principal ;

3 afisaj electronic pentru fiecare ghiseu/birou ;

4 telecomanda - pentru fiecare ghiseu/birou ;

5 difuzor (voce sau “ding”).

Modul de utilizare a sistemului este foarte simplu, sistemul fiind usor de folosit atat de catre persoanele care solicita serviciile institutiei, cat si de catre angajatii acesteia care opereaza in acest sens.


Functionare generala.

Clientul intalneste unitatea principala (aparat care emite bonuri de ordine) iar procedurile pe care trebuie să le urmeze sunt urmatoarele:

1. selectarea serviciului dorit - prin apasarea unui buton de comanda sau prin atingerea ecranului(touch screen).

2. ridicarea bonului de ordine eliberat de unitatea principala;Bonul poate cuprinde mai multe informatii :

- un text de întâmpinare la alegere;

- numarul de ordine;

- denumirea serviciului solicitat;

- indicarea ghiseelor la care trebuie sa se prezinte clientul;

- numărul persoanelor în asteptare;

- timpul estimativ de asteptare;

- data si ora ridicarii bonului de ordine.


Dupa ridicarea bonului de ordine clientii vor astepta in locurile special amenajate, pana ce vor fi anuntati in vederea prezentarii la ghiseu printr-un semnal vizual atat pe afisajul principal cat si pe afisajul ghiseului corespondent dar si prin semnal sonor in regim “voce” sau “ding”.

Astfel orientarea si asteptarea devin mai comode si lipsite de tensiuni fiind asigurata o mai mare confidentialitate a operatiunilor, servirea devine mai fluenta si ajuta la optimizarea fortei de munca si a fluxului din unitatea in care este instalat “ANDAN electron”.
Controlor de opinie – optional - sistemul ofera posibilitatea aplicarii de controlori de opinie pentru verificarea calitatii serviciilor prestate de functionari la ghiseu.
Astfel, operatorii economici (contribuabili, clienti ai institutiei) au posibilitatea de a acorda calificative de apreciere functionarilor de la ghisee.

Dispozitivul are atasata fotografia functionarului de la ghiseu si prezinta 3 butoane de apreciere a serviciului: SATISFACATOR; ACCEPTABIL; NESATISFACATOR.

Avand in vedere cele descrise mai sus, ‘ANDAN electron’ - sistemul de management a fluxurilor de persoane poate fi considerat modalitatea ideala de ordonare a activitatii in ce priveste relatiile cu publicul, fiind un sistem util, modern si economic pentru orice institutie publica sau privata care isi respecta atat clientii cat si salariatii.   Contacteaza firma


Vizualizare profil companie: Andan Impex SRL


Resurse web Sistem electronic cu bonuri de ordine

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
267