Direct la continutul paginii »

PROFESIONAL UTILAJ SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Iasi,

judeţul

IS

22.931

SC PROFESIONAL UTILAJ SRL, cu sediul în Iași, str Vladiceni, nr. 5, județul Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/696/2012, RO30110510, comercializeaza si asigura service pentru utilaje si masini agricole.

Firma a fost fondată în anul 2012 în contextul necesității pe plan local și național de specializare în domeniul agricol și de asigurare a independenței și facilității în muncile agricole , date fiind cerințele în continuă evoluție de pe piață în domeniul agriculturii și de către diverse organisme de reglementare internaționale, care la rândul lor impun noi cerințe și reglementări.

Am alcătuit o echipă de parteneri de înaltă calificare în domeniul utilajelor, a mecanicii și a agriculturii, atestat atât prin diplome și calificări cât și prin deținerea în trecut a unor poziții strategice în firme importante și cu renume din același domeniu de activitate, având în consecință excelente cunostințe tehnice și o cunoaștere temeinică a mediului de afaceri intern.

Clienții noștri apreciază sfaturile tehnice solide oferite de noi în contextul specific al fiecărei comercializări a utilajelor dar și al părții de service, care este asigurată pentru fiecare tranzacție și suntem hotarâți să câștigăm și să menținem încrederea clienților noștri furnizându-le constant servicii de înaltă calitate și răspunsuri prompte.

Domeniul principal de activitate al societății este “comerț cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentelor și furniturilor”.

Însă societatea nu s-a limitat doar la domeniul principal de activitate, ci s-a axat și pe domenii secundare de activitate precum:

 • Service pentru utilaje
 • Repararea echipamentelor electrice
 • Repararea dispozitivelor de uz gospodăresc și a echipamentelor pentru casă și grădină
 • Activități de închiriere și leasing de mașini și echipamente agricole
 • Alte activități de servicii

Astfel societatea S.C. PROFESIONAL UTILAJ S.R.L. are ca și profil general de activitate comercializarea utilajelor agricole pentru casă, grădină si padure, a accesoriilor aferente și nu în ultimul rând asigurarea service-ului.

Gama produselor deja comercializate este una destul de amplă adresându-se atât nevoilor clienților, persoane fizice, detinând produse de uz casnic și pentru grădină precum motosape, motocositori, hidrofoare, motocultoare etc. cât și nevoilor persoanelor juridice reprezentate de diferite societăți sau chiar nevoilor instituțiilor mari asemeni primăriilor, facultăților, ocoalelor silvice etc.
Detinând o astfel de gamă de produse, firma va putea satisface “nevoile clienților” deorice categorie tocmai prin diversitatea acestora și facilitatea clientului de a-și alege exact ceea ce are nevoie, primind de asemenea consultanță gratuită în alegerea produsului corect. Astfel, utilizându-se o diversificare dorim consolidarea imaginii de ofertant serios, discret și profesionist pe care o oferim clientilor nostri prin serviciile abordate.
Mai mult decât atât, societatea asigură la vânzarea produsului prețuri flexibile în funcție de client și pretențiile acestuia, consultanță gratuită, punere în funcțiune, service, perioadă de garanție insoțită de certificat de garanție și de asemenea se pun la dispoziția clienților numeroase etape de promoții.

Vă invităm să descoperiți cine suntem și să înțelegeți abordarea noastră inovatoare în domeniul comercial agricol și al service-ului utilajelor reprezentat printr-un suflu nou pe piață de către SC PROFESIONAL UTILAJ SRL!

Pentru mai multe informații și repere nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon afișate la secțiunea de contact de pe pagina web!


  Profesional-utilaj-srl
  Motosapa Gardelina MK565R - Descriere produs Model: MK 565 R2 viteze inainte,1 viteza inapoiLatime de lucru: 500-800mmAdancime de lucru: ...
  Profesional-utilaj-srl
  Hidrofor Gaqua DP355AY-50L - Descriere produs Model pompa: DP355AYCapacitate rezervor: 50 LPutere: 0.75 KWDebit: 37 L/minutAbsorbtie: 23 ...
  Profesional-utilaj-srl
  Compresor Gpower SG3065 - Descriere produs Model: G3065Putere: 3 KW/4 CPCilindru: 65*3 mmViteza de functionare: 1030 rot/minVolum aer: ...
  Profesional-utilaj-srl
  Generator de aer cald Gpower BDO-20 - Descriere produs Putere: 20 kW (17200 Kcal/h)Combustibil: MotorinaSuprafata incalzita: 350 m3/hRezervor: 24 ...
  Profesional-utilaj-srl
  Compresor Gpower SG3065 - Descriere produs Model: G3065Putere: 3 KW/4 CPCilindru: 65*3 mmViteza de functionare: 1030 rot/minVolum aer: ...
  Profesional-utilaj-srl
  Compresor Gpower SGBM 9022 - Descriere produs Model: SGBM 9022Putere: 1.5 KW/2 CPCilindru: 48*1 mmViteza de functionare: 2850 rot/minVolum ...
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Contacteaza compania PROFESIONAL UTILAJ SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

PROFESIONAL UTILAJ SRL